OOOOHHH wat heb ik een geweldige dag gehad!

Ik was nog nooit op de artspecially geweest en toen Masterpiece design mij vroeg of ik een dag wilde helpen en een make en take geven, heb ik geen moment getwijfeld! Dus Zaterdagochtend om zeven uur in de auto om die kant op te gaan.

Toen ik daar aankwam was het nog rustig, want de beurs ging om tien uur open. Onderweg een kop koffie gehaald ( schijnbaar mag ik die foto niet uploaden vanwege “veiligheid” redenen hahah heel bijzonder) We wisselden de make en takes onderling af en het was zo ontzetten fijn om te doen! Ik kan geen woorden vinden om te omschrijven hoe ik me voelde!

Toen de beurs dicht was zijn we naar het restaurant gegaan en hebben gegeten, zo ontzettend gelachen! En daarna moe maar voldaan in de auto naar huis.

Ik lag om tien uur in bed, dat is voor mij echt heel vroeg, maar viel meteen in slaap

Ik wil iedereen bedanken! Het was een super geslaagde dag en zou het zo weer over doen!

liefs suzanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *