Ik dacht, een blog is een goede plek om precies uit te leggen wat mijn visie is voor het maken van de seizoenkits en het bijbehorende evenement.

Ik vind het heerlijk om cadeautjes te krijgen! Te zien hoeveel zorg, aandacht en liefde erin is gegaan en hoeveel plezier ik eraan beleef.

En hoe leuk is het om jezelf te verwennen 🙂

De seizoen kits (ja, 4 per jaar!!) zijn tot de nok toe gevulde dozen met alles wat je nodig hebt om je mooiste, bijzondere, dagelijkse en alle herinneringen er tussen in vast te leggen.

De kits zijn met heel veel liefde samengesteld en variëren per seizoen van inhoud denk aan, papier, embellishments, lijm, stempels, dies, stencil, mixed media producten, charms, linten, en allerlei leuke embellishements. 
(Omdat ik het zo leuk vind zit er vast veel te veel in maar ja haha vast niet erg 😋)

Maar het meest bijzondere is nog dat er exclusieve stencils en stickers bijzitten die speciaal zijn gemaakt voor de kits! 

Om de kits extra compleet te maken zit er per seizoen het basis project in waarin je direct aan de slag kunt. 
het is dus geen abonnement en je kunt dus zelf kiezen of je met elk seizoen meedoet of met minder.

Dit kan zijn:

Wanneer je de kit aanschaft (of allemaal met een gigantische tijdelijke korting) krijg je toegang tot een gesloten community waarin maandelijks minimaal twee live video’s zijn, process videos gedeeld worden, prompts worden aangeboden die je kunt gebruiken voor het vastleggen van jou unieke verhaal en gelijkgestemde mensen die net als jij dol zijn op scrapbooken! 

Of je nou helemaal aan het begin staat van jou creatieve reis of wanneer je al jaren bezig bent, in deze groep word je gestimuleerd en gemotiveerd  om samen jou unieke verhaal en foto’s vast te leggen.

januari – 1e kit

april – 2e kit

juli – 3e kit

oktober- 4e kit

Samengevat:

Wat krijg je:

https://suuscreative.com/product/winterkit-2022-en-evenement-pre-order

7 Responses

 1. Hoi Suus,

  Wat leuk dat je dit gaat doen. Ik zou graag wat meer informatie willen. Ik heb bv al een aantal ecd stanzen, worden deze in de januari gebruikt bij de planner? Wat voor kleurstellingen worden er gebruikt? Voor mij is 100 euro echt een flinke investering en als ik straks papier en spullen heb die ik niet mooi vind, vind ik dat lastig. Om zo *blind* iets te kopen. Als ik op continue reading klik, lees meer, dan ga ik terug en krijg ik niet meer te zien. Op telefoon en laptop allebei niet. Vandaar mijn berichtje.

  Groetjes, Claudia

  1. Hoi Claudia,
   Wat een goede vraag!
   De eerste box is gevuld met onder andere papier van P13 (cozy winter), effen wit en gekleurd cardstock, een planner van ecd en een basisstans, verder zullen er mixed media materialen inzitten, tape, charms, embossingpowder, stempels (oa van ecd) en een “zakje” met diverse embellishments. Wanneer de kit compleet is zal ik een filmpje maken zodat je kunt zien wat er allemaal inzit. De winkelwaarde ligt al boven de €100 euro, ik weet dat het een hoop geld is, maar je krijgt echt een hele gevulde box en niet te vergeten de gesloten community met onwijs veel inspiratie met oa live video’s 🥰
   Ik hoop dat ik je zo wat duidelijkheid heb kunnen geven en als je nog vragen hebt, stel ze gerust xxx

 2. Oh wat een leuk idee.
  Op dit moment hobby ik niet veel, maar ik hou het zeker in de gaten voor eventueel een vakantie in de zomer vast te leggen.

 3. Hey Suus wat leuk dat je zo lekker bezig bent.
  Tot wanneer is de workshop te boeken?
  Ik zou het mezelf misschien wel voor de kerst willen geven.
  Het dan voor 1 jaar en loopt niet automatisch door?

  Groet Tamara

  1. Hoi Tamara! Wat super leuk!!
   Deze kit is voor het eerste kwartaal, je kunt er daarna zelf voor kiezen om een volgend kwartaal mee te doen, je zit dus nergens aan vast.
   Ik ga de kits half december versturen en dan kunnen we in januari direct lekker van start😍
   Er zijn maar een beperkt aantal kits beschikbaar, dus zou niet al te lang wachten😘

 4. Hoi Suus, is de workshop ook zonder kit te boeken? Gaaf dat je met de ECD planner aan de slag gaat dit kwartaal. Toevallig heb ik al een aantal materialen uit de kit, vandaar de vraag. Grts Jeannette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *